Synnytysmeditaatio

Meditatiivisia harjoituksia

Millaisia mielen voimia synnytyksessä tarvitsee ja kuinka niitä harjoitella?

Haluan, että sinun matkasi kohti äitiyttä on täynnä oivalluksia, rakkautta, kasvua ja pieniä ihmeitä. Sen takia olen kehittänyt verkkokurssin Synnytysmeditaatio. Kurssilla pääset hiljentymään, kasvattamaan luottamusta ja harjoittamaan omia mielen voimia. 

Minä olen 12-vuotiaan ihmisen äiti, sertifioitu synnytysdoula (Doulakka), fytoterapeutti/luontaishoitaja, EFT-ohjaaja ja entinen tutkija. Minulla on  noin kahdeksan vuoden kokemus doulan työstä. 

Synnytykset ovat kiehtoneet minua siitä asti kun itse kävin läpi vihkimyksen äitiyteen. Raju synnytykseni oli käännekohta elämässäni – kutsu elää todeksi kaikkia niitä hienoja teorioita joita olin opiskellut henkisissä oppaissa ja kirjoissa. Olin löytänyt meditaation pari vuotta aikaisemmin ja saanut yhden suuren mullistavan kokemuksen ja oivalluksen istuessani kuistilla Malawin auringon alla. Tunsin syvää rakkautta, yhteyttä ja mieleni oli tyyni kun istuin meditaatiossa tai tein Qigong harjoituksia mutta arjessa ja ihmissuhteissa olin täysin kiinni vanhoissa kaavoissa.

Uutena äitinä aika oli rajallista ja pienet pikameditaatiot tulivat elämääni.

Löysin naistenpiirit, tanssin, EFT-menetelmän ja uuden tavan suhtautua meditaatioon. Opiskelin doulaksi samalla kun valmistelin väitöskirjaani. Doulakokemuksen kasvamisen myötä opin käyttämään erilaisia työkaluja auttaakseni synnyttäjiä pääsemään meditatiiviseen tilaan, mikä edistää hyvää synnytyskokemusta. 

Lue lisää Alessandrasta

 

"Nyt minulla on sellainen olo, että pystyn tähän"

”Löysin Alessandran ohjauksen Pelkopolin kautta. Isoin haasteeni oli hyväksyä oma pelkoni ja puhua tästä pelosta, pukea sanoiksi mikä synnytyksessä varsinaisesti pelottaa. Jo ensimmäisen ohjauksen jälkeen olo oli paljon kevyempi – se, että joku kuuntelee ja haluaa ymmärtää ja yrittää yhdessä kanssani löytää ratkaisun lisäsi omaa mielenrauhaani. Nyt minulla on sellainen olo, että minä pystyn tähän. Olen saanut niin monta hienoa työkalua ja vinkkiä. Kaikki tämä auttaa jatkamaan tunnetyöskentelyä raskauden viime metreillä. Voin itse vaikuttaa omalla asenteellani ja nähdä synnytyksen paljon myönteisemmässä valossa kuin se lamaannuttava pelko, joka kulki mukanani odotusajan alusta saakka.”

”Kiitos vielä tuesta – käytin EFT:tä useamman kerran synnytyksessä. Oli iso henkinen apu, suosittelen ehdottomasti kaikille!”

Ota yhteyttä: alessandra.sarelin@gmail.com 


alessandra.sarelin@gmail.com
0407072331

Back to Top