Synnytysmeditaatio

Synnytysammattilaisena ilman stressiä -verkkokurssi

Verkkokurssi doulille ja kätilöille

Self-study versio nyt alennuksessa 29€! Hanki kurssi verkkokaupassa

Synnytysammattilaisena ilman stressiä on verkkokurssi doulille ja kätilöille. Päivystämiseen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan liittyy välillä stressiä ja voimakkaita tunnetiloja. Tuntematon synnytys saattaa jännittää myös doulaa. Päällekkäiset päivystykset saattavat kuormittaa ja omien lasten hoito ei aina ole helppo järjestää. Doulana ja kätilönä kantaa usein myös huolta ja suurta vastuuta asiakkaiden hyvinvoinnista ja pärjäämisestä. Synnyttäjä aistii doulan ja kätilön mielentilan – jokainen tietää, että stressaantuneena ei pitäisi lähteä synnytykseen.

Onko sinulla hyviä työkaluja oman stressin lievittämiseen?

Kurssin harjoitusten avulla kehität levollisempaa ja luottavaisempaa suhtautumista ja harjoitat kykyäsi olla läsnä itsellesi ja muille. Tietoinen läsnäolo vaikuttaa aina  ilmapiiriin myönteisellä tavalla.

Kurssilla saat neljä EFT-meditaatiota:

  1. EFT-meditaatio kehon ja mielen rentouttamiseen
  2. Irti päivystysstressistä – kohti levollisempaa ja luottavaisempaa suhtautumista.
  3. Irti synnytysstressistä – kohti luottavaista suhtautumista omiin kykyihin.
  4. Irti synnytyksen jälkeisestä stressistä – palaudu synnytyksistä. 

EFT on lyhenne sanoista Emotional Freedom Technique (eli suomeksi Tunteiden vapauttamisen menetelmä). EFT-meditaatio on turvallinen ja lempeä tapa oppia uusi tapa reagoida stressaavissa tilanteissa. Se rauhoittaa kehon ja mielen – etenkin aivojen mantelitumakkeen sekä kortisonierityksen – ja tämä vapauttaa suuren määrän energiaa.

EFT-meditaation lisäksi saat kaksi hengitysharjoitusta, joita on helppo käyttää oman kehon ja mielen rauhoittamiseen vaikka kesken synnytystä.

Kurssin materiaali koostuu äänitteistä, videoista ja teksteistä. Saat viikon materiaalin sähköpostitse kerran viikossa viiden viikon ajan. Kurssilaisilla on myös oma, suljettu Facebookryhmä, jonne harjoitukset linkitetään Jos et sinä päivänä ehdi tehdä harjoituksia voit aina palata niihin myöhemmin! Harjoituksiin kuluu 10-20 minuuttia. Kerrankin saat keskittyä vain itseesi eikä tarvitse oppia ohjaamaan harjoituksia muille! 

Kurssin ohjaaja on Alessandra Sarelin, VTT. Alessandra on yrittäjä, EFT-ohjaaja, sertifioitu synnytysdoula sekä naisten piiri ohjaaja. Hän on myös yrttihoitaja ja opiskelee fytoterapeutiksi. Rentoutusharjoitukset kuuluvat opintoihin. Doulana Alessa on toiminut yli seitsemän vuotta ja meditaatiota hän on harrastanut eri opettajien kanssa yli kymmenen vuotta. Erityisherkkänä Alessa on joutunut panostamaan paljon stressinhallintaan ja hän tutustunut lukuisiin eri itsehoitomenetelmiin. Olen iloinen, että saan jakaa näitä harjoituksia kanssani!

Palautetta: 

“Olen vasta alussa, mutta tuntuu, että tämä sopii minulle, melkein tuli tippa linssiin kun luin ensimmäisen harjoituksen tekstejä, ihanan helpottavaa! Sinulla on ihana tyyli tehdä videoita, olet niin luonteva että melkein unohtuu välillä, ettet olekaan paikalla!” – Doula Kaisa Viskari. Lue Kaisasta lisää (Lappeenranta) ja seuraa Facebookissa 
“EFT on tosi selkeä ja hyvä työkalu, ei rakettitiedettä eikä – pisteiden akupunktiotaustasta huolimatta – edes vaadi mitään aiempaa osaamista. Tässä on lisäksi kiva pikaitseluottamuksen rakentaminen mukana myös.” – Doula ja doulakouluttaja Veera Gindonis, Doulakka 
“Parasta EFT-valmennuksessa oli miten naputus melkein välittömästi auttoi minua rentoutumaan ja antoi turvallisen olon. Ensimmäisen valmennuskerran jälkeen tunsin, miten jotain lähti liikkeelle. Aika nopeasti rupesin ajattelemaan ongelmaani eri tavalla ja oli paljon helpompaa lähestyä sitä.” – Valmennettava

Kurssin hinta nyt 29€ 

Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi verkkokaupassa. 

Kysy lisää:
info@labyrinthdoula.com
0407072331

 

Back to Top