Synnytysmeditaatio

Synnytysammattilaisena ilman stressiä -verkkokurssi

Synnytysammattilaisena ilman stressiä 1-13.5. verkossa

Facebook live luento 5.5 ja harjoituksia sähköpostitse joka toinen päivä

Synnytysammattilaisena ilman stressiä on verkkokurssi doulille ja kätilöille. Päivystämiseen, synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan liittyy välillä stressiä ja voimakkaita tunnetiloja. Tuntematon synnytys saattaa jännittää myös doulaa. Päällekkäiset päivystykset saattavat kuormittaa ja omien lasten hoito ei aina ole helppo järjestää. Doulana ja kätilönä kantaa usein myös huolta ja suurta vastuuta asiakkaiden hyvinvoinnista ja pärjäämisestä. Synnyttäjä aistii doulan ja kätilön mielentilan – jokainen tietää, että stressaantuneena ei pitäisi lähteä synnytykseen. Mutta onko sinulla hyviä työkaluja oman stressin lievittämiseen?

Kurssin harjoitusten avulla kehität levollisempaa ja luottavaisempaa suhtautumista ja harjoitat kykyäsi olla läsnä itsellesi ja muille. Tietoinen läsnäolo vaikuttaa aina  ilmapiiriin myönteisellä tavalla.

Kurssilla saat kolme EFT-meditaatiota:

1) Irti päivystysstressistä – kohti levollisempaa ja luottavaisempaa suhtautumista.

2) Irti synnytysstressistä – kohti luottavaista suhtautumista omiin kykyihin.

3) Irti synnytyksen jälkeisestä stressistä – palaudu synnytyksistä. 

Sen lisäksi saat kaksi hengitysharjoitusta, joita on helppo käyttää oman kehon ja mielen rauhoittamiseen vaikka kesken synnytystä. Materiaali koostuu äänitteistä, videoista ja teksteistä. Kurssiin kuuluu myös yksi verkkoluento suljetussa Facebookryhmässä.

EFT on lyhenne sanoista Emotional Freedom Technique (eli suomeksi Tunteiden vapauttamisen menetelmä). EFT-meditaatio on turvallinen ja lempeä tapa oppia uusi tapa reagoida stressaavissa tilanteissa. Se rauhoittaa kehon ja mielen – etenkin aivojen mantelitumakkeen sekä kortisonierityksen – ja tämä vapauttaa suuren määrän energiaa.

Saat päivän materiaalin sähköpostissa joka toinen päivä. Kurssilaisilla on myös oma, suljettu Facebookryhmä, jonne harjoitukset linkitetään Jos et sinä päivänä ehdi tehdä harjoituksia voit aina palata niihin myöhemmin! Harjoituksiin kuluu 10-20 minuuttia. Kerrankin saat keskittyä vain itseesi eikä tarvitse oppia ohjaamaan harjoituksia muille! Kurssin päätyttyä saat koko materiaalin Thinkific kurssipohjalle koottuna.

Kurssin ohjaaja on Alessandra Sarelin, VTT. Alessandra on yrittäjä, EFT-ohjaaja, sertifioitu synnytysdoula sekä naistenpiirivetäjä. Hän on kohta valmis luontaishoitaja ja opiskelee fytoterapeutiksi. Rentoutusharjoitukset kuuluvat myös opintoihin. Doulana Alessa on toiminut yli kuusi vuotta ja meditaatiota hän on harrastanut eri opettajien kanssa yli kymmenen vuotta. Erityisherkkänä Alessa on joutunut panostamaan paljon stressinhallintaan ja hän tutustunut lukuisiin eri itsehoitomenetelmiin. Olen iloinen, että saan jakaa näitä harjoituksia kanssani!

Kurssin hinta 29€ – en tule tarjoamaan kurssia tähän hintaan uudestaan!

Ilmoittaudu mukaan ostamalla kurssi verkkokaupassa. Saat kutsun Facebookryhmään lähipäivinä ja ensimmäinen sähköpostin 1.5!

Kysy lisää:
info@labyrinthdoula.com
0407072331

Back to Top