Synnytysmeditaatio

Meditatiivisia harjoituksia synnytykseen

Tuntuuko synnytys hallitsemattomalta ja pelottavalta?

Mitä kivunlievitystä käytät, missä synnytät tai mitä mahdollisia komplikaatioita koet, ei välttämättä ole ratkaisevaa sille, onko synnytyskokemuksesi positiivinen ja turvallinen. Ratkaisevaa kokemukselle on sen sijaan se, miten pystyt käsittelemään pelkoa, jota voit tuntea synnytyksen aikana. 

Synnytyspelko on terve reaktio tuntemattomaan tapahtumaan, ja sen hyvä puoli on, että se usein saa naisen liikkeelle, valmistautumaan synnytykseen ja etsimään synnytysvoimaansa. Olet oikeassa paikassa! 

Läsnäolo on ainoa mielentila jossa voit synnyttää ilman pelkoa. Ollessamme täysin läsnä sinulla on yhteys siihen luovaan voimaan, joka saa aikaiseksi maanjäristyksiä ja saa kukat kukkimaan joka kevät. Henkinen valmentautuminen on tärkeä osa synnytysvalmennusta. Doulana olen konkreettisesti nähnyt miten synnyttäjän mielentilalla ja kyvyllä olla läsnä on suora vaikutus synnytyksen kulkuun, kivunkokemukseen ja kärsimykseen. Sen takia olen kehittänyt verkkokurssin Synnytysmeditaatio.

Saat sähköpostiisi äänitteen "EFT-meditaatio: Huolesta vapautuminen ja luottamuksen kasvattaminen".

"Nyt minulla on sellainen olo, että pystyn tähän"

”Löysin Alessandran ohjauksen Pelkopolin kautta. Isoin haasteeni oli hyväksyä oma pelkoni ja puhua tästä pelosta, pukea sanoiksi mikä synnytyksessä varsinaisesti pelottaa. Jo ensimmäisen ohjauksen jälkeen olo oli paljon kevyempi – se, että joku kuuntelee ja haluaa ymmärtää ja yrittää yhdessä kanssani löytää ratkaisun lisäsi omaa mielenrauhaani. Nyt minulla on sellainen olo, että minä pystyn tähän. Olen saanut niin monta hienoa työkalua ja vinkkiä. Kaikki tämä auttaa jatkamaan tunnetyöskentelyä raskauden viime metreillä. Voin itse vaikuttaa omalla asenteellani ja nähdä synnytyksen paljon myönteisemmässä valossa kuin se lamaannuttava pelko, joka kulki mukanani odotusajan alusta saakka.”

”Kiitos vielä tuesta – käytin EFT:tä useamman kerran synnytyksessä. Oli iso henkinen apu, suosittelen ehdottomasti kaikille!”

Ota ytheyttä: info@labyrinthdoula.com 

Tervetuloa, olen iloinen että olet täällä! Haluan, että sinun matkasi kohti äitiyttä on täynnä oivalluksia, rakkautta, kasvua ja pieniä ihmeitä. Minä olen 9-vuotiaan tytön äiti, sertifioitu synnytysdoula (Doulakka), EFT-ohjaaja ja entinen tutkija. Minulla on yli seitsemän vuoden kokemus doulan työstä.

Synnytykset ovat kiehtoneet minua siitä asti kun itse kävin läpi vihkimyksen äitiyteen yhdeksän vuotta sitten. Raju synnytykseni oli käännekohta elämässäni – kutsu elää todeksi kaikkia niitä hienoja teorioita joita olin opiskellut henkisissä oppaissa ja kirjoissa. Olin löytänyt meditaation pari vuotta aikaisemmin ja saanut yhden suuren mullistavan kokemuksen ja oivalluksen istuessani kuistilla Malawin auringon alla. Tunsin syvää rakkautta, yhteyttä ja mieleni oli tyyni kun istuin meditaatiossa tai tein Qigong harjoituksia mutta arjessa ja ihmissuhteissa olin täysin kiinni vanhoissa kaavoissa.

Uutena äitinä aika oli rajallista ja pienet pikameditaatiot tulivat elämääni.

Löysin naistenpiirit, tanssin, EFT-menetelmän ja uuden tavan suhtautua meditaatioon. Opiskelin doulaksi samalla kun valmistelin väitöskirjaani. Doulakokemuksen kasvamisen myötä opin käyttämään erilaisia työkaluja auttaakseni synnyttäjiä pääsemään meditatiiviseen tilaan, mikä edistää hyvää synnytyskokemusta. EFT-menetelmä oli minulle tuttu itsehoitomenetelmä jo 15 vuoden takaa ja päädyin käymään pitkän jakson EFT-ohjauksessa siinä vaiheessa kun olin perustamassa omaa yritystäni - pelkoja riitti! Olin niin tyytyväinen omaan EFT-ohjauksen antiin, että kouluttauduin itse ohjaajaksi ja rupesin käyttämään menetelmää doulattavien kanssa ja muiden odottajien kanssa. 

Lue lisää minusta

Ota yhteyttä:
info@labyrinthdoula.com
0407072331

Back to Top